Η Ομάδα μας

Χάρρις Γαζή

Συνιδρύτρια
Πρώτα το Παιδί Our Team
Η Χάρρις έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και την ανεύρεση πόρων σε μια πληθώρα ρόλων.
Στα 14 χρόνια που εργάστηκε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδος (ΓΧΣ) ως επικεφαλής εξεύρεσης υποστηρικτών και αναπληρώτρια διευθύντρια ανεύρεσης πόρων, ενίσχυσε την αγάπη της για την ανθρωπιστική και κοινωνική δράση, απέκτησε τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς του μάρκετινγκ, διαχειρίστηκε ποικίλες ομάδες και ανέπτυξε τα στρατηγικά σχέδια του τμήματος εισάγοντας διαρκώς νέα εργαλεία και καινοτομίες.
Πριν από τους ΓΧΣ, κατείχε διευθυντικά πόστα σε αρκετές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Ticketmaster στην Αθήνα και η UGO Networks στη Νέα Υόρκη.
Είναι απόφοιτος της σχολής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Γαλλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.
Πιστεύει στη δημιουργία ενός δικαιότερου κόσμου για τα παιδιά. Aγαπάει να ταξιδεύει και να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού της.
Η αποστολή μου στη ζωή δεν είναι απλά να επιβιώσω, αλλά να ευημερεύσω
Μάγια Αγγέλου
LinkedIn Logo

Ανέστης Μποζογλανιάν

Συνιδρυτής
Πρώτα το Παιδί Our Team
Ο Ανέστης έχει εμπειρία μεγαλύτερη των 14 ετών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Ειδικεύεται στην ανεύρεση πόρων από μεγάλους δωρητές και ήταν υπεύθυνος αυτού του τομέα στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) για 5 χρόνια.
Είναι πιστοποιημένος ψυχολόγος και έχει εργαστεί σε προγράμματα των ΓΧΣ στην Ελλάδα ως Υπεύθυνος Ψυχοκοινωνικού Δικτύου, όπου διαχειρίστηκε ομάδες, διεύρυνε το δίκτυο συνεργασιών των ΓΧΣ στον ψυχοκοινωνικό και ιατρικό τομέα και ερεύνησε την πρόσβαση των ευάλωτων ομάδων σε ιατρικές υπηρεσίες και δομές.
Έχει λάβει πιστοποίηση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία από το Αιγινήτειο νοσοκομείο και την Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, ενώ έχει παρακολουθήσει ψυχοθεραπευτικά θεραπευόμενους του νοσοκομείου.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.
Αγαπάει τη μουσική και τις συναυλίες, την τέχνη, τα ταξίδια και να γνωρίζει νέες κουλτούρες.
Υπάρχουν μόνο δύο διαχρονικά κληροδοτήματα που ελπίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας.  Το ένα είναι οι ρίζες, το άλλο, τα φτερά
Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε 
LinkedIn Logo

Αμαλία Ζωβοΐλη

Συνιδρύτρια
Πρώτα το Παιδί Our Team
Η Αμαλία έχει εργαστεί πάνω από 11 χρόνια σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας (ΓΧΣ) και την Praksis, εργάστηκε σε διάφορους ρόλους διαχείρισης οικονομικών, ανεύρεσης πόρων και οργάνωσης εθελοντών και απέκτησε ποικίλες γνώσεις & δεξιότητες,όπως: διοργάνωση και συντονισμός εκδηλώσεων, online επικοινωνία και ανεύρεση πόρων, crowdfunding, διαχείριση ομάδων, καλλιέργεια σχέσεων με δωρητές, οικονομικός προγραμματισμός, διαχείριση project.
Εξειδικεύεται επίσης στο ψηφιακό μάρκετινγκ και τη διαχείριση social media εταιρικών πελατών στον τουριστικό και καταναλωτικό τομέα.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και του Μεταπτυχιακού της Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Αγαπάει το τένις, τα ταξίδια και το να μαθαίνει κάθε μέρα κάτι καινούργιο. Πιστεύει στην κοινωνική αλλαγή και αντλεί χαρά από τις μικρές εκείνες χειρονομίες της καθημερινότητας, που δείχνουν σεβασμό και αγάπη.
Για μικρά πλάσματα, όπως εμείς, η απεραντοσύνη είναι υποφερτή μόνο μέσω της αγάπης
Καρλ Σάγκαν
LinkedIn Logo

Γίνε Κομμάτι του Έργου μας

Πρώτα το Παιδί join us
Κάνε Δωρεά
Ενίσχυσε σήμερα ένα παιδί. Κάνε τη δωρεά σου στα προγράμματά μας, ΕΔΩ
Πρώτα το Παιδί join us
Μάθε τα Νέα μας
Κάνε εγγραφή στο Newsletter και ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram και LinkedIn
Πρώτα το Παιδί join us
Πρόγραμμα "Στηρίζω Ένα Παιδί"
Γίνε μεγάλος υποστηρικτής και βοήθησε ένα παιδί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ΕΔΩ