Αντίκτυπος Δράσης

“Ενδυνάμωσε τα Παιδιά και θα Μπορέσουν να Αλλάξουν τον Κόσμο”

Timothy Pina

Τι Πετυχαίνουμε

Mέσω καλύτερης διατροφής, πιο ισορροπημένης δίαιτας, πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών, αυξημένης φυσικής δραστηριότητας και άθλησης και μέσω ιατρικών υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας.

Τα παιδιά αναπτύσσουν απαραίτητες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες, όπως βελτιωμένες συνήθειες μελέτης κι ευχέρεια στη χρήση ξένης γλώσσας. Παράλληλα, εξερευνούν ειδικές δεξιότητες, ενδιαφέροντα ή ταλέντα.

Οι οικογένειες ανακουφίζονται από τα οικονομικά βάρη και το αυξημένο άγχος που σχετίζεται με την ανταπόκριση στις καθημερινές υποχρεώσεις τους, κάτι που τις βοηθάει να επικεντρωθούν στην ενδυνάμωση των παιδιών.

Η συμβουλευτική και η καθοδήγηση που παρέχουμε εξοπλίζουν καλύτερα τους γονείς ώστε να ενδυναμώσουν τα παιδιά τους και να τα βοηθούν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Οι οικογένειες αποκτούν επιπλέον εφόδια, όπως προϊόντα και υπηρεσίες, από άλλους οργανισμούς και επαγγελματίες, μέσα από το ολοκληρωμένο δίκτυο παραπομπών μας.

Ενισχύοντας την οικογένεια, ενισχύουμε παράλληλα την τοπική κοινωνία και οικονομία, συμβάλλοντας στη μακροχρόνια βελτίωση ολόκληρης της κοινότητας.
Καθημερινή, ουσιαστική αλλαγή στις ζωές των οικογενειών που στηρίζουμε
0
Ωφελούμενοι
0
κιλά φρούτων και λαχανικών
0
ώρες μαθημάτων Αγγλικών
0
ώρες εκπαίδευσης των γονιών
0
συνεδρίες εργοθεραπείας και λογοθεραπείας
0
οδοντιατρικές εργασίες
0
εμβόλια
Στόχοι Ανάπτυξης Logo
Μέσα από τα προγράμματά μας συμβάλλουμε στην υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ  για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.
Μηδενική Φτώχεια
Μηδενική Πείνα
Καλή Υγεία
Ποιοτική Εκπαίδευση
Λιγότερες Ανισότητες

Τι Αξιολογούμε

Για να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματα ενδυνάμωσης υλοποιούνται αποτελεσματικά και κάνουν τη διαφορά στις ζωές των παιδιών και των οικογενειών καθημερινά, παρακολουθούμε τόσο τη συμμετοχή όσο και την πρόοδο μετρώντας συγκεκριμένους δείκτες, όπως:
  • Διατροφή

    Επιβεβαιώνουμε με τους διατροφολόγους που συνεργαζόμαστε πως οι διατροφικές συνήθειες βελτιώνονται και τα τρόφιμα που είναι απαραίτητα για την υγεία των παιδιών καταναλώνονται.
  • Εκπαίδευση

    Επιβεβαιώνουμε με τους επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε πως τα παιδιά συμμετέχουν στα μαθήματα ξένης γλώσσας και τα μαθήματα υποστήριξής τους για το σχολείο, τις αθλητικές και τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους.
  • Ιατρική Φροντίδα

    Διασφαλίζουμε πως τα παιδιά αξιοποιούν πλήρως τα προγράμματά μας οδοντιατρικής φροντίδας, τους εμβολιασμούς και τις ιατρικές εξετάσεις υπό την καθοδήγηση των παιδιάτρων που συνεργαζόμαστε.

Γίνε Κομμάτι του Έργου μας

Πρώτα το Παιδί join us
Κάνε Δωρεά
Ενίσχυσε σήμερα ένα παιδί. Κάνε τη δωρεά σου στα προγράμματά μας, ΕΔΩ
Πρώτα το Παιδί join us
Μάθε τα Νέα μας
Κάνε εγγραφή στο Newsletter και ακολούθησε μας σε Facebook, Instagram και LinkedIn
Πρώτα το Παιδί join us
Πρόγραμμα "Στηρίζω Ένα Παιδί"
Γίνε μεγάλος υποστηρικτής και βοήθησε ένα παιδί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ΕΔΩ