Συνεργασίες Cause Related

Η εταιρεία σας μπορεί μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με το Πρώτα το Παιδί και μιας στοχευμένης ενέργειας να έχει πρωτοπόρο ρόλο στην κοινωνία μας στην προώθηση της ενδυνάμωσης παιδιών που ζουν κάτω από ή στο όριο της φτώχειας.
Μέσω της προβολής της ενέργειας θα ενημερωθεί το κοινό και παράλληλα, μέσω της υποστήριξής σας θα παρέχουμε σε παιδιά που ενδυναμώνουμε την τροφή που χρειάζονται, ενίσχυση για το σχολείο και ιατρική παρακολούθηση από παιδίατρο.
Οι συνεργασίες cause related είναι ένας ουσιαστικός τρόπος να συνδέσετε την εταιρεία σας με την προσπάθειά μας να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά.
Ενδεικτικά:
  • Διαθέστε ένα ποσοστό από τις πωλήσεις ενός ή περισσότερων προϊόντων σας.
  • Δωρίστε τα έσοδα από μια εκδήλωσή σας, όπως ένα bazaar, έναν αθλητικό αγώνα, μια δημοπρασία, μια παράσταση, ένα πάρτυ ή τα έσοδα από τα εισιτήρια οποιασδήποτε εκδήλωσης.
  • Checkout donations: Προσκαλέστε τους πελάτες σας να υποστηρίξουν το Πρώτα το Παιδί με ένα μικρό, σταθερό ποσό, όταν πραγματοποιούν μια αγορά είτε στο ταμείο είτε διαδικτυακά.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@protatopaidi.org για να σας βοηθήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας σας. Παράλληλα, θα χαρούμε να προωθήσουμε την ενέργειά σας μέσα από την τοποθέτηση του λογοτύπου σας και της ενημέρωσης για τη συνεργασία μας στα κανάλια επικοινωνίας μας (ιστοσελίδα, social media, έντυπα).